"Als automatiseerder die
zich specifiek en uitsluitend
richt op de branche voor bloemen, planten en accessoires is Uniware doorlopend bij een groot aantal sierteelt projecten betrokken."
Wij zijn zeer verheugd dat E. den Dekker BV onlangs de keuze heeft gemaakt om zich aan te sluiten bij FloraConnect. Deze toonaangevende groep van potplanten exporterende bedrijven zal, in navolging van Profitplant en de FPP groep, het FloraConnect systeem gaan gebruiken om haar leveranciers in staat te stellen alle producten van de juiste barcodelabels te voorzien.

"Wij zien grote voordelen in aansluiting op dit systeem, de kwaliteit van de gelabelde planten blijft zoals deze hoort te zijn en we kunnen onze ingangscontrole en interne logistiek met grote stappen optimaliseren. Aansluiten op dit systeem is ook een logische stap in verdere samenwerking met onze leveranciers. Zonder dat we nieuwe software nodig hebben, koppelt FloraConnect de orderinformatie en de labelinformatie op een overzichtelijke manier aan elkaar zodat elke plant en elk fust het juiste label kan krijgen.",
zo meent E. den Dekker.

Momenteel maken 170 vooraanstaande potplantenkwekers gebruik van de mogelijkheden die FloraConnect biedt. De aangesloten exporteurs en Uniware zijn ervan overtuigd dat dit aantal de komende maanden flink zal uitbreiden.






Klik hier voor het complete persbericht.